BEZ TEBE

BEZ TEBE

Anotace: Basen o pocitu spriznenosti ve fazi zamilovani

... jsem skála uplácaná z jílu
... jsem kněží, co ztratil víru
... jsem stěnou bez obrázků
... jsem mládí, co má vrásku
... jsem polibek ze zvyku
... jsem bulvár bez povyku
... jsem briliantem bez tvrdosti
... jsem hodný anděl plný zlosti
... jsem projev bez potlesku
... jsem bouře co nemá blesků
... jsem slza bez emocí
... jsem den, co nestřídá se s nocí
... jsem láska bez ústupků
... jsem dítě, co nikdy nenapsalo hrubku
... jsem dravec, co se lovit bojí
... jsem vůdce, co ví že neobstojí
... jsem mnoho bez kvantity
... jsem luxus bez kvality
... jsem, ač nezažívám bytí
bez tebe jsem na zabití!
Autor Nikki-Engl, 29.08.2009
Přečteno 555x
Tipy 7
Poslední tipující: Giginka, Puck, PANGÁSIUS, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST!Ten závěr...tak trošku krutý..ale je to pěkné =)

18.10.2009 23:10:00 | Giginka

ST...jak jinak...

30.08.2009 11:47:00 | PANGÁSIUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí