Démon 2

Démon 2

Anotace: čtyři a půl otazníku

V tónech kláves
v posvátné hrůze
z hlasů, písní
nesmírné můze
pějí dlouze chřtány
žaly pro náves
pohlcenou plameny

v prostřed leží dívka,
vlasy v krvi rudé
a s ní ...

těžký kopyt zvuk
rozléhá se v dál
znějí jako čas
duší, co jsou mrtvé

tu stojí on
s mečem temnějším než noc
před ním tisíce
v očích strach, děs a bezmoc

ona anděl
on z pekla přišel zas
z pekla hlubšího než největší propast
z pekla jemuž říká vlast

pak ruku zved a pohlíd vpřed
úsměv náhle zalil celý jeho ret

když tnul, čepel zněla
jako hvizd myšlenky zoufalství
a jak své dílo dokonala
zvedl dívku a srdce své
vyměnil za její

V tónech kláves
v posvátné hrůze
z hlasů, písní
nesmírné můze
pěly dlouze chřtány
žaly pro náves
pohlcenou plameny

v prostřed leží démon
v zbroji od krve rudé
prvně miloval ... miloval jí
Autor Narrion, 29.08.2009
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí