Vášeň

Vášeň

Anotace: Autor(to cítím Já)

11.12.2008 22:43

Autor(to cítím Já)

Vášeň

Je to těžké
ale přesto
tak krásné
je to smutné
ale přesto něžné
vášeň je to
co mi sílu dává
co mě žene vpřed
abych Tě miloval
víc než sám sebe
abych po Tobě toužil
a miloval jen Tebe

Vášeň
to slovo
to čin
ten spalující žár
jenž ve mě
k Tobě hoří
a chce víc
než oheň dá

Vášeň
to slovo
jež je těžké popsat
a víc vyslovit
to nejde
musí se v nás probudit
a když to vzejde
nelze už uhasit

Vášeň
to spalující žár
našeho srdce
a naší touhy
býti spolu

Vášeň
přesahující vše
co láska
a cit
vnás
jen probouzí
Autor JarekBrnoCz, 30.08.2009
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vášeň se v nás probouzí, abychom milovali...

30.08.2009 08:40:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí