Zbohatl jsem

Zbohatl jsem

Anotace: Zbohatl jsem

I když nejsem
v žebříčku nejbohatších,
ve skutečnosti jsem
daleko od nich.

Třebaže nežiji ve vile.
Že mě sluha nebudí denně.
Přestože nekoupím les víle.
Nesnídám zajíce na smetaně.

Přes tyhle menší nedostatky,
přes to, že nevlastním statky,
jsem jistě nejbohatší člověk.
Protože právě TY mi dáváš za vděk !

Děkuji ti, lásko.
Úžasná krásko.
Nikdy tě nedám.
Nikdy tě neprodám.
Autor James Tony, 30.08.2009
Přečteno 388x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ámen :-)

30.08.2009 10:06:00 | James Tony

Krásné je bohatství lásky..ST:

30.08.2009 09:12:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí