Slova o lásce

Slova o lásce

SLOVA O LÁSCE
--------------------------------------------------------

Ty večery s Tebou já znám
Otevíráš se srdcem svůj krám
Nechtěj aby přiblížilo se ráno
To je mi moc dobře známo.

Pod tóny sladké hudby Tě schovám
Dávám sbohem všem černým vdovám
Pojď na noční projížďku černým autem
Spojil nás snad magický lásky totem.

V staré skříni visí má stará vesta
Jen aby láska nebyla jako prašná cesta
Musí býti jako řeka plná života
A ranní káva, co v hrnku klokotá.

Jaro, léto, podzim či zima
Láska naše nikdy nedřímá!
Až zlé časy pravá láska přečká
Tvé doteky budou sladká tečka.

Můžeme se o tom i hádat
Komu láska pocit hluboký má dát
Tobě i mě, oba máme stejně se rádi
A život jak ta voda v moři pádí...

Máš ústa jak maliny nejsladší
A mě k tomu říci jen postačí
V moři že jak ryby plavou
Tvé city mými se stanou.

Klavír tiše zní a já přemýšlím
Jak se všechno mohlo stát, si domýšlím
Ruku v ruce pojď za naší láskou
Obrovským to pojmem a života sázkou.
Autor Zasněný básník, 30.08.2009
Přečteno 396x
Tipy 11
Poslední tipující: Adie.80, wigi.sama, adida, Kars, staruska, Anitta, hezule, Danik, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná sladká tečka
.

03.10.2009 13:04:00 | wigi.sama

ano je to hezky napsáno

09.09.2009 13:13:00 | staruska

Krásný,k tomuhle nemám slov...

30.08.2009 12:03:00 | Danik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí