Poblouznění

Poblouznění

Anotace: poblouznění z pohledu, neznámého muže

Dnes je krásný den,
mě to láká ven,
má duše blázní,
po něm jen.

Uvidím ho,
po setmění,
možná v lese,
jak mohu, tak bez naděje,
milovat někoho,
neznámého.

Stačil mu pohled jediný,
při vzpomínce na něj,
hlava se mi točí,
nikde nemám stání.

Spěchám,
vidět ho musím,
jen z toho pocitu, blázním,
při pomyšlení na jeho tvář,
slavíka v duši,
zpívat slyším.

Pod jeho pohledem,
mé srdce taje...........
Autor maakkyy, 30.08.2009
Přečteno 434x
Tipy 3
Poslední tipující: Oťas, Bíša, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a z neznámého je hned známý...

30.08.2009 18:12:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí