Když už to nejde

Když už to nejde

Anotace: tik tak tik tak

Kdo nepoznal,
nepochopí,
co láska je,
když ubíjí
to štěstí co měla nám dávat.

Já hádat se chci,
já chci jít pryč.
Už nemůžu dál,
ta láska je kýč,
Břemeno tíživé
už nechci nést.
Tohle se miláčku
už nedá snést.

Co dělat mám,
když neublížit.
Co dělat mám,
když dál já chci žít.

Buď ty nebo on.
Oba? To nejde.
Jeden a ne druhý
co na tom sejde?
Autor anděl s modrými křídly, 30.08.2009
Přečteno 364x
Tipy 13
Poslední tipující: Redingar, tato22, 666 Idiot MCR, PANGÁSIUS, jedam, Radek.oslov.Šafárik, batůžek na motorku, Bíša, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí