čas na lásku.

čas na lásku.

Anotace: dá se vůbec určit?

Sbírka: Chvílka čtení, Psaní pro Tebe(člověče)

Proč lidi jenom v Máji,milovat se mají,
vždytˇpřeci i v jiný čas,taky se potkávají,

Ty snad by každý den,milovati měli se v roce,
láska ta dává v životě,to nejsladší ovoce.

Nemám rád když se musím,
do něčeho v daný čas nutit,
dárkem -ne jen o vánocích,
den všední si též proslunit.

Nejde si přeci naplánovat,
koho a kdy,mít rád budu,
k narozeninám a svátku si jen přát,
tak takový,já nikdy nebudu.

Já chci aby v životě mém,
každý den lásky byl svátek,
nebudu se řídit tím pravidlem,
mámu mít rád,jen v den matek.

Takoví věci po mně nechtějte,
abych ve své hlavě nosil,

koho a proč kdy milovat
a v ten čas i já o lásku prosil.
Autor jozífek, 30.08.2009
Přečteno 603x
Tipy 6
Poslední tipující: Maro Deives, Stoofa, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně to taky s počítačem nejde. Ale naučte se řádkovat básničky, protože jinak je to nepřehledné. Musíte zmáčknout takové to velké tlačítko, co má tvar jakoby obráceného elka. A taky si zkuste opravit chyby. Jinak je to moc milá poezie.

05.09.2009 00:12:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí