vyznání

vyznání

Anotace: ...jedno malé letní...

...

laskavá slovíčka
utkaná v pavučinky
šeptaná rudými lístky květů
skládaná na polštář
jak čarovný sen
horké letní noci

blikavá světélka
svatojánských broučků
mi napoví zas správný směr
a ve vůni porů Tvých
se rozpustím zas zcela

...
Autor chalcedon, 30.08.2009
Přečteno 675x
Tipy 7
Poslední tipující: al-pacino, Kapka, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí