Vyznání

Vyznání

Anotace: nevím ani co k tomu dodat

Jsi krásná jak povídka zestarých knih.
Jsi krásná jak reliéf jež nemohu mít.
Očička ďáblíka tvář svaté madony
modlím se k tobě jen
ve znamení pokory

Sám ačkoliv nepatřím k básníkům prokletým
jen myšlenek zloděj jsem tys však mým prokletím.
Jen čaroděj se slovy, tys však mé prokletí
co básněmy zaklínám a žebrám dojetím.

Čaroděj se slovy lump s tváří rytíře
pro jiné okrádá sám nemá nic jen svízel.
Čaroděj se slovy lump z vět a písmenek
nevěříc už teď v nic naprostý šílenec.

Jak naprostý šílenecc vrhám se bezhlavě
do bojů s osudem co tváří se prohraně.
Autor Eru Alonnar, 31.08.2009
Přečteno 348x
Tipy 9
Poslední tipující: breberkar, Romana Šamanka Ladyloba, Dameira, al-pacino, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Předem není nikdy nic prohráno... :o)

31.08.2009 08:31:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí