Bolest

Bolest

Anotace: hmmmmmmmmmmm

Znám tě krátce, přitom dlouho
tak krásný zdáš se mi být,
tak jen na okamžik, na chvílí pouhou
toužím tě v náručí své mít

Lámu srdce, nářek slyším
na kůl sedá černá vrána
osud bližních pořád křížím
zavírá se za mnou brána.

Zvony bijí, srdce puká
spravedlnost váží osud
nepohladí tě má ruka
lhala jsem ti až doposud.

Odpusť…
Autor Nausika, 13.11.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Super forma a rytmus...

01.12.2005 14:37:00 | Manik

very nice Darinko :')

15.11.2005 18:33:00 | D.Angel

dobrá zpověď, tak třikrát otčenáš ...

14.11.2005 01:28:00 | D.G.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí