Claire

Claire

Anotace: ...

Já chci mít deset synů
a chci mít deset dcer
a všechny chci mít s tebou
má milovaná Claire

Já chci být vždycky vítěz
a nikdy amatér
abys byla na mě pyšná
má milovaná Claire

Já chci mít hodně věcí
a není vůbec fér
že nemám ani tebe
má milovaná Claire
Autor fxrro1, 31.08.2009
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: divoska_jaja, WAYWARD, Kapka, UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí