Výkřik do tmy

Výkřik do tmy

Anotace: Stesk je největší zlo. a takhle dokáže vysávat.

Sbírka: Výkřiky do tmy

Myslíval jsem, že jsem mladý,
myslíval jsem, že jsem syt.
teď stárnu rychle, zmírám hlady,
chci nablízku tě lásko mít.

Chci nablízku mít tvoji vůni,
jenž nedává mi spát.
topím se ve stesku tůni,
proč není u mne, co mám rád.

Vrať se lásko, dej my mládí.
dej my sílu milovat.
Ať mne zas tvá vůně hladí,
ať je tady, co mám rád.

Tvůj obraz se z mojí hlavy
nikdy krásko neztratí.
Už nemohu ani zemřít,
dokud se sem nevrátíš.

Miluju tě, křičím do tmy,
ty mne také miluješ.
Tak proč nás osud takhle ničí
proč nás uvnitř spaluje.
Autor Jinomost, 01.09.2009
Přečteno 362x
Tipy 6
Poslední tipující: Demedalex, Radek.oslov.Šafárik, Gudula
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak to vypadá, že si takhle hulákáme do tmy a je nás celý zástup. Škoda, že to ještě nikdy moc nepomohlo :P

02.09.2009 23:30:00 | Demedalex

moc hezky napsane...i ja tohle prozivam...i ja kricim do tmy miluji te

01.09.2009 23:41:00 | Štěstěnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí