Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Beznaďej je sestra stesku.

Sbírka: Výkřiky do tmy

Když seděli jsme tenkrát po tmě
na lavičce půlnoci,
Ty jsi byla uplakaná,
já jsem ti chtěl pomoci.

Plakala jsi kvůli sobě,
plakala jsi kvůli mně.
Nemohl jsem pomoct tobě.
Plakalas dál do dlaně.

V denním světle vzpoměl jsem si,
jak jsme tam tak seděli.
Teď pláču já kvůli tobě,
už jsem sám a opilý
Autor Jinomost, 01.09.2009
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

at tvoji beznadej brzy vystrida stesti....beznadej trha srdicko na kusy

01.09.2009 23:43:00 | Štěstěnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí