Kvet, ona

Kvet, ona

Anotace: ... iba pocit :).

Nádherná, jak foukal jí vánek do tváří,
i jak svítilo na ní slunce jež vychází,
kam poděl se smutek když vidím jí stát
a dívat se do nebe nebo jen usměvem hřát.
Autor Gonta, 01.09.2009
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí