Jediná ze všech

Jediná ze všech

Anotace: Myslí si, že všem jen ubližuje a nemá se ráda. Pro mne je to ale Víla a mnohem víc...:)

Tvé oči,
tvé vlasy,
tvá kůže,
tvůj úsměv,
tvé pohlazení.
Zapomněla jsi, jak si krásná!

Tvá blízkost,
tvá řeč,
tvá moudrost,
tvůj svět.
Myslíš si, že už jen svou přítomností
nemůžeš někoho udělat šťastným?

Tvé srdce,
tvá duše,
tvá modlitba,
píseň tvého života.
Ve tvém srdci je ukrytý hrdina!
V tobě je ten poklad.
Nemusíš jej hledat, jen si uvědomit,
kým jsi.

Přišel jsem
a ty jsi mne pustila dovnitř.
Ukázala jsi mi svůj svět
a dovolila mi nahlédnout
do krásy tvého srdce.

Věř, když říkám, že jsi úžasná!
Věř, když říkám, že jsi krásná!
Věř mi, když volám, že jsi jedinečná,
a pro mne ta jediná ze všech!
Autor Koli, 01.09.2009
Přečteno 536x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Mraveneček, PrinceznaHeliovýchbalonků, Házté, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Stip.

16.01.2010 14:48:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí