Svítání nad světem bez lásky

Svítání nad světem bez lásky

Anotace: Jedno ráno, jedno srdce, otázky, stesk, city.

Sluneční paprsek
si našel cestu ranní mlhou
a světlo jeho pohladilo svět.
Tisíce drobných kapének vody
se zatřpytilo na pavučinkách v trávě,
tisíce drobných vesmírů všude okolo.

Sluneční paprsek
zazářil oponou z mlhy ráno,
jako Boží světlo si hledá cestu
do uplakaného srdce.
Přišlo, a náhle se celý svět rozjasnil
a mlha se rozplynula.

Jako mávnutím kouzelného proutku
odešla všechna bolest
a smutek odletěl.
Jen samota zůstala,
ten pocit, že láska odešla
a nezbylo nic, než vzpomínka.

Tvou vůni stále cítím
tak moc chtěl bych tě teď držet
v pevném obětí,
proč nejsi tu když tě chci
a proč jsi tam, kde jsi?

Přišlo jaro, přišlo léto
a ty jsi přišla s nimi.
Budeme se procházet
společně i příštím kvetoucím sadem třešňovým?

Toužím po tobě v každém okamžiku.
Můžeš říci, že naše světy se různí,
já však pravím-,,hleď,
už spojeny jsou pouty lásky!"

Když zavřu oči, vidím tě,
vidím tě všude i s očima dokořán,
protože jsi v mém srdci.

Jsi branou zázraků
do světa pohádek
a splněných snů.
Dala jsi mi nová křídla,
křídla bělounká, jako křídla andělů,
jiná, než jsem znal doposud.

,,Miluji Tě!" je jen slovo
nepoložíš-li svou dlaň
na mou neklidnou hruď
abys slyšela vzdechy mého srdce,
které nepřestává bít,
jen táhne dál jak umí
tu loď snů až ke hvězdám.

Jsi zranitelná jako malý motýlek,
sny tvé veliké jako oblaka
a úsměv tvůj je nebeskou září.
Smáli jsme se milovali
když sladké třešně ve stráni
v záplavě slunečního svitu zralé, šťavnaté,
nyní nezůstala po nich stopa žádná
a kde jsi ted' lásko má?

Nezapomeň na mne
ani na nic z toho, co jsem ti řekl.
Nezapomeň na nic z toho,
co jsme spolu prožili.
Nemohu nic slíbit
a nemohu ti říci, co bude zítra.
Mohu ti však říci,
že mám nadějí naplněné srdce.
Autor Koli, 01.09.2009
Přečteno 447x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Lissa, Kapka, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí