Přeji si...

Přeji si...

Anotace: ...

Chuť skončit se vším stále mám –
Snad přeji si, abys byl sám
A já si plála cestou svou dál,
Strojíc se na ohromný bál..
Skrz Tebe cítím nebe
Jak saténový povlak na polštáři
- mám pocit že zhasínám,
že naše hvězda už nezáří –
ač Tě stále ráda mám-
mám napsáno v kalendáři.

Jsi cesta – ale klikatá,
A to hluboce bolí –
Když o Tebe nestojím,
Když nenávist nás skolí –
Já Tě nechci, nechci mít
Jsi jiný –
Mé slzy na zem stékají –
A mé minulé životy
Mapy mých chtíčů vplétají
Do mých rozcuchaných vlasů –
Ztratila jsem divokost,
Svou jedinou krásu –

Nevím, co bude dál –
Proč Ty jsi o mě stál a v kráse Tvé se utopila
Moje hříšná duše,
Svázal jsi mne do kozelce,
Co způsobíš netuše

Já usnula a nevím více,
Jsem zákeřná pijavice,
Chci být propuštěna,
Snad je tu jiná žena,
Která úsměvem svým
Obohatí
Tebe –
Mého děcka tati…
Autor Ammazonic, 01.09.2009
Přečteno 381x
Tipy 7
Poslední tipující: Samotář Samotinký, enigman, Kapka, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to chodí...

01.09.2009 14:52:00 | enigman

!!!

01.09.2009 12:47:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí