Cítím

Cítím

Anotace: ...

Je toho hodně co pane bych ráda řekla vám
Přitom však mlčím jak bez jazyka
I přesto že vím jak znáte vy mě a já vás znám
Sem patriot hříchu co neutíká

Kolik ještě touhy mé srdce schopno je sníst,
Cpe se steskem nás obou
Pro mne a pro vás již nezbývá dostatek míst
Zabral je spěch spolčený s dobou

Je toho hodně co pane zbabělce potká
Nejde si za svými sny
Když už nemlčí nesměle koktá
A tak dál plynou jeho dny

Bojím se ublížit vic než ublížení
Bojím se ztrát a nálezů
Bojím se viny a cizího ponížení
Bojím se pošlapat předtím než vylezu

A tak pane říkám sbohem, i když nic nebolí mě více
má duše půjde vždy s vámi
dávám vám budouctnost hrdého přešťastlivce
a sobě zakleté smutné dámy.
Autor Janishka, 01.09.2009
Přečteno 405x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST za obsah

04.09.2009 01:19:00 | WAYWARD

Tak a teď se přiznávám, že si na Tebe posvítím :o))... myslím to samozřejmě v žertu... Tahle básnička se mi fakticky moc líbí a zahajuji u Tebe supertipem a těším se na další. :o)

01.09.2009 15:18:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí