Líbezný to květ

Líbezný to květ

Anotace: Přesně tak Tě vnímám a snažím se projevit svůj cit a něhu Tobě.

10.12.2008 07:40

Líbezný to květ

Jednou
na procházce
bylo krásně
svěží vzduch
plno vůně
líbezný to klid
stromy
v celé své kráse
v plném okvětí
příjemných vůní
jen se dotknout
a přivonět.

Na místě v plném
osamocení
přírodní krásy
jsem však spatřil Tebe

Jen pohled na Tebe
mě omámil
jak líbezný to květ
plný krásy
jež se zrodil
splinutím mezi
kapkami rosy

Něžný tvar
něžné to tělo
jak líbezný to květ
v porovnání s Tebou
a stromu
v plném okvětí
jež se zdál
jak tajný sen

Zůstal jsem stát
a vnímal tu
něžnou krásu
Tebe
v plném okvětí
a jemných vůní
rozkvetlích květů

Přesně tak Tě vnímám a snažím se projevit svůj cit a něhu Tobě.
Autor JarekBrnoCz, 01.09.2009
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí