Nemůžu a přesto........

Nemůžu a přesto........

Anotace: BEZ ŘEČÍ....

Nemůžu a přesto vím,
že cítím k Tobě nepopsatelný,
nemůžu a přesto sním,
o tvém doteku nádherným.
Nemůžu a přesto dýchám,
i když občas omdlévám,
nemůžu a přesto slýchám,
jak potajnu si nadávám.
Nemůžu a přesto vidím,
jak tvé oči na mě hledí,
nemůžu a přesto cítím,
jak polibkem tě svádím.
Nemůžu a přesto říkám,
jak na Tebe stále myslívám,
nemůžu a přesto dělám,
že tomu všemu podléhám.
Nemůžu a přesto.....CHCI!!!!
Autor Posledna, 01.09.2009
Přečteno 502x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vitej na Literu, moc hezka pocitovka.

02.09.2009 23:28:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí