Lhář

Lhář

Anotace: ..

Pamatuješ když jsi brečel,
kdo spěchal brzy,
pamatuješ kdo u tebe klečel,
kdo utíral ti slzy.
Pamatujseš ty dlouhé chvilky,
a koho jsi prosil,
pamatuješ ty doteky,
a kdo ti je nosil.
Pamatuješ co jsi slíbil,
a komu jsi lhal,
pamatuješ proč jsi ublížil,
a co jsi komu vzal.
Pamatuješ kdo říkal drž mě,
a nepouštěj mě,
pamatuješ kdo zůstal,
a nepoštěl tě.
Pamatuji kdo lhal mi do očí,
kdo řek mi,že to nezkončí,
pamatuji si tebe i tvé lži,
Všechno se ti vrátí uvidíš.
Autor Posledna, 01.09.2009
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: jesterka, carodejka, Justýna, Elisha, v.hercik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne a pravdive.

02.09.2009 23:29:00 | carodejka

Myslím, že na ty mlýny věří každý, kdo to zažil...

02.09.2009 09:11:00 | Niky88

Na ty mlýny taky věřím

01.09.2009 16:59:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí