Dvě slova

Dvě slova

Anotace: co všehno to "miluji Tě" vlastně znamená

Mé plahočící srdce po polštářcích z tvých krásných očí
Odebírající všechen jas ze světa co jsem znal
Prostupujíc květinami srdce které točí
Celý svět tebou co já tak miloval.

Tak kde jsi a kdy konečně už uvidím tě
Kdy vrátíš se a budeme zas spolu.
Pro nejkrásnější vteřiny zas políbím tě
A rozezníme tisíc zvonů.

Nekonečnem zhasnem ráno ať těla ještě nevstávají,
Vždyť duše má je duší tvou a u paprsků nedozrají
Jak třpytivé zrnka ranní rosy na tvých rtech,
Tak milióny slůvek co za život já nevyslech

Však jen dvě z nich vedou mne, k tobě, za tebou
Do nekonečna patřící studánky tvé sítě
Že tys mou láskou nekonečnou
A za to já „miluji tě“!
Autor SuperJoe, 01.09.2009
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: Klira_VK, Modrý Anděl, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí