Hodil by se mi teď návod

Hodil by se mi teď návod

Anotace: ...

Hodil by se mi teď návod
na milostnou báseň
co se do ní nepíše
a co napsat má se

Návod slovo po slovu
jak se báseň píše
jak se má co pochválit
jak se vyhnout klišé

Jak pochválit tvoje vlasy
jak se zmínit o očích
jak říct, že mi smysly mámíš
můj zrak, můj sluch, můj hmat i čich

Jak to mám pak všechno shrnout
tvou pozornost upoutat
jestli se to bude líbit
a jak ti říct...
...že tě mám rád
Autor kofka, 01.09.2009
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: divoska_jaja, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí