V tichu noci měsíc tvoří

V tichu noci měsíc tvoří

Anotace: ...

V tichu noci měsíc tvoří
odraz v kalných očích
pomalu čas ubíhá, však
svět se rychle točí

Ze všech nejvíc bych chtěl zažít
zas ten krásný pocit
v náručí své na chvíli tě
zase držet moci

Je to nutnost, nic než nutnost
zas ty chvíle prožít
nezbývá mi, nežli pouze
slepě po nich toužit

Neznám lepší, věř mi prosím
je to už dost vážný
jak jsem říkal, ty's má spása
ty's můj anděl strážný
Autor kofka, 01.09.2009
Přečteno 492x
Tipy 4
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, Pevya, BERYL.K
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Milá básnička :)

02.09.2009 15:56:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí