Za polibek

Za polibek

Anotace: Jak říká jedna píseň- touha je zázrak

Sbírka: Výkřiky do tmy

Dal bych i rozum svůj,
Dal bych i svět,
Dal bych i svobodu,
vše dal bych hned.

navštívil peklo,
opustil nebe,
to vše bych udělal,
Kdybych měl tebe.

Vzdal bych se snění,
Vzdal bych se všeho.
Za to chci na své rty,
polibku tvého.

Polibku, který
za pouhou vteřinu,
utiší touhu mou,
jak mořskou hladinu.

Za pouhou vteřinu,
co trvá staletí.
jediný polibek,
jediné obětí.
Autor Jinomost, 02.09.2009
Přečteno 444x
Tipy 1
Poslední tipující: Demedalex
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I živočišné pudy můžou být zázraky

05.09.2009 10:17:00 | Jinomost

A co když je touha živočišný pud... :o)

02.09.2009 08:03:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí