Duhová kulička

Duhová kulička

Anotace: Láska doprovází celý život.

Sbírka: Výkřiky do tmy

Když jsem byl malý kluk,
míval jsem kuličku
Hrál jsem si na prahu,
každičkou chviličku.

Bývala duhová
jak nebe po dešti.
Jednou se ztratila,
To bylo neštěstí.

Hledal jsem, plakal jsem,
bez ní jak bez duše.
Tatínek tišil mne,
slzy mi vysoušel.

Maminka koupila kuličky nové,
však mně se stýskalo po té duhové.
Dnes už jsem vyrostl, jsem už prý dospělý,
na hraní nemám čas, kuličky zmizely.

Myslím jen na tebe.
Šeptám ti u líčka,
Ty jsi mé štěstíčko,
duhová kulička.
Autor Jinomost, 02.09.2009
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: Simísek, Demedalex, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžné:)

05.09.2009 12:38:00 | Simísek

Každý máme nějakou tu duhovou kuličku. A to je dobře.

04.09.2009 11:55:00 | danaska

Hodnoty pro život se čase mění, ale láska zůstává vždycky...jen v jiných podobách...:o)

02.09.2009 08:08:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí