Cesta

Cesta

Anotace: Jen ji najít...

Sbírka: TY

Díváš se na mě svýma ospalýma očima
V čem to spočívá?
Nehledej zápletky ani závěry
Nikdo z nás nedopustil se nevěry
Nikdo z nás vlastně neudělal nic
To jen nastal čas, kdy není co říct,
kdy každé slovo jinou váhu má
pro tebe,
pro mě,
kdy se v tom nikdo nevyzná,
kdy každý jiný smysl ve všem hledá
Ať se v názorech rozejdeme sebevíc,
já tě nedám
Bylo by nerozumné chtít věčné souznění
Každý z nás přece svůj rozum má
A já nečekám, že se mi podřídíš
A stejně tak nechci se podřídit ani já
Pokud najdeme společnou cestu,
která nás jednou dovede k cíli,
najdeme něco, co nepomíjí
Není to na chvíli
Věděla jsem to už od začátku
A i ty jsi ten pocit měl
Dojdeme ještě k mnoha křižovatkám
Cíl ale není náš nepřítel
Věřím, že k němu dojdeme časem
Věřím, že chceš ke stejnému cíli jít
A v tom je to všechno
To, proč jsme spolu
To, proč přes všechnu bolest minulosti
dokážeme přes překážky jít
To, proč přes ty bolestivé vzpomínky
nadechneme se
a můžeme zas žít...
Autor unstoppable, 02.09.2009
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, vapiti, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí