Stýská se mi

Stýská se mi

Anotace: o lásce a možná trochu i o mně :-)

Stýská se mi po iluzích, po naději
Stýská se mi po touze, která v letu krade stud
Stýská se mi po ní jako po zloději
Po zloději jež dává pravdu bere blud

Stýská se mi po tom co bylo
A pochybuji, že přítomnost to spraví
Chybí mi vše jenž mě opustilo
Postrádám cit toužící,hřejivý, pravý

Stýská se mi po letním dnu
Kdy spolu znamenalo více
Stýská se mi po prožitém snu
Chybí mi světlo, jímž hořela má svíce

Stýská se mi po mě, po mě tak jak nejsem léta
Stýská se mi po šťastném nitru co drželo slz hráz
Stýská se mi po hlasu ve mně a jeho právu veta
Vlastně se mi stýská po Vás.
Autor Janishka, 02.09.2009
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: tristan, WAYWARD, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Literu,ať se daří...

02.09.2009 11:50:00 | Květka Š.

Na odstranění stýskání je Liter přeborník :o)... a bez stesku by pak radost neměla smysl... stala by se automaticky tuctovou...

02.09.2009 10:36:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí