Může srdce být smutné?

Může srdce být smutné?

Anotace: Může srdce být smutné?

Po lásce bolest nastane..
proč?
Tak jak po dni noc příjde zas
přál jsem si tebe
ted odnes to čas.

Láska nebyla snad pravá?
Ta dívka však byla hravá
něžné ty doteky
polibky a vzdechy
minuty, hodiny
krásné měla ty měchy.



Přál jsem si den
bez konce...
při pohybech na sobě
poslouchali jsme Beyonce
Autor al-pacino, 02.09.2009
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: Ztracená Tereza, anatantal, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ježíši to je ale moderna:-)

02.09.2009 12:39:00 | Jinomost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí