Je to tak dávno

Je to tak dávno

Anotace: cestou ze školy

Je to tak dávno
To město se dávno rozpadlo v prach
holubi vysedávaj na ruinách
jak staří šediví andělé
v podřepu

Je to tak dávno
Jen mlha se válí na ulicích
pod nohou šustí nedopalky
Bůh na tohle místo zapomněl
já ale ne

Je to tak dávno
V oknech už nikdo nesvítí
v těch domech už nikdo nikoho nemiluje
špatně se miluje bez střechy nad hlavou
ale jde to, viď?

Je to tak dávno
co jsme se - bez střechy nad hlavou
v Bohem zapomenutém městě
uprostřed ruin a rozvalin
milovali
Autor Bůchví..., 02.09.2009
Přečteno 309x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, Alasea, WAYWARD, Mbonita, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí