nevím jak

nevím jak

Anotace: Vyznání-nevím co víc říct

07.12.2008 00:31

nevím jak

Vyznání-nevím co víc říct

Jsem sám
decentně opitý ale sám
přesto se tu vyznávám
jak láskou hořím k Tobě
jak moc mě to trápí

snažím se Ti to říct
ale nedaří se
jedině mě napadá
Ti to říct tak

jsem sice napitý
ale přesto strízlivý
svou lásku k Tobě Ti chci
dát jak jen můžu
je těžké se vyznat
když nevím co cítíš ke mně
přesto i kdyz vím se bojím

ale konec zastírání
už musím s pravdou ven
konec předstírání

Tebe miluji jen

i když cítím a vnímám Tebe
je těžké říct miluji Tě
přesto to tak vnímám
a nemám problem
Ti to říci osobně

Lásko chybíš mi
a jen po Tobě toužím
jen Tebe chci
neboť jen Tebe miluji
Autor JarekBrnoCz, 02.09.2009
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí