Sny končí tady...

Sny končí tady...

Anotace: ..také z roku 2006

Sny končí tady
Slunce se loučí
Zůstávají černé hradby
Zrak zde končí

Co bude zítra?
Neptej se!
Nekoukej do jeho nitra!
Usměj se!

Ústa se mohou smát
Srdce pláče
Lásku odmítáš dát
Sama dále kráče

Zatažené nebe
Vše proti mé vůli
V duši prázdno z tebe
Srdce na dvě půli

Řekni cokoli
Vše ti věřím
Venku mrholí
Jak dál nevím

Zapadá sluneční záře
Mizí za obzor
Osvětluje tvoje tváře
Dej si pozor

Přichází noc
Chlad se vine
Tvá ústa mi chybí moc
Naděje plyne

Chci utéct pryč
Cítím, že sem nepatřím
Ovládá mě tento chtíč
Proč se o to nesnažím

Kapka rosy třpytí se
Andělé slétají
Ona stále bojí se
Smutně na to koukají
Autor Giginka, 02.09.2009
Přečteno 311x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, al-pacino, Pevya, tristan, hašlerka, J.U. Ray
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutně naléhavé verše

02.09.2009 22:50:00 | hašlerka

Snad i ty se dočkáš, a nebude to dlouho trvat.

02.09.2009 20:09:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí