kdo

kdo

Anotace: ,.,

tak nyní zhasínám
a záložkuju stránku
pomalu usínám
a podléhám spánku

po chvilce?
cepem k zemi klátím klasy
v dáli slyším temné hlasy
říkám si...se vzdalují asi
v tom oslepil mne odlesk tvojí krásy

promluvíš...máš roztřesený hlas
že se stydíš?to je prostě v nás

sevřeš mi ruku v dlani a povídáš
jednoho dne z nás krásný bude pár
políbíš mě a pryč utíkáš
ty si se zjevila jak z nebe dar

trvalo to dlouho než zkřížili se naše trasy
s tím s vým úsměvem seš hrozně plná krásy
přenádherné oči, a krásně dlouhé řasy
krásně lesklé a hebké vlasy

ruku v ruce brouzdáme lesy
užíváme si lásky krásy
cítíme pod nohami kapky rosy
protože pobíháme jen tak bosy

najednou zdálky zas ty temné hlasy
to snad ne to bude budík asi

otevřu oči a je býlí den
to není jen tak...kde jsi
proč pul roku pořád stejný sen
chci tě najít...tak kdo jsi??????
Autor najrob7410, 02.09.2009
Přečteno 395x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, Mraveneček, vlcatko, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je hezká, procítěná, ale pořád tam cítím spoutanost verši...

07.09.2009 22:21:00 | Sllunce

Přijde mi to,jako bys to psal přesně z mojí situace...úžasná básnička, ST

03.09.2009 12:09:00 | Dev_LATea_princess

cítím tam hodně lásky asi musíš být zamilövaný...přeju ti to.....:)

02.09.2009 20:42:00 | vlcatko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí