Závidím...

Závidím...

Anotace: závidím všemu, co ti je blíž, než já

Závidím vzduchu, který dýcháš,
protože tě může objímat
závidím úsměvu, který skrýváš,
protože ho můžeš darovat.

Závidím slunci nad tvou hlavou,
protože tě může celý den hřát
a závidím noci, byť je tmavou,
protože vedle ní můžeš usínat...
Autor Shark Princess, 02.09.2009
Přečteno 427x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nejak s tou basni souhlasim... libi moc, ST

05.09.2009 02:03:00 | Neldor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí