Amorův šíp

Amorův šíp

Anotace: miluji

4.12.2008 04:40

Amorův šíp

Kdo byl ten muž
či snad anděl
jenž měl toul a šíp
snad dobře mířil
a zasáhl nás dva jeho šíp
plný lasky citů
jež měl snahu
a mi byli spolu

Kdo to byl jenž
dobře mířil
a mi propadli sobě
a tím se odzbrojila
naše obrana jež nás chránila

S láskou a city
jsme nepočítali
přesto je to krásné
i když zrádné
láskou k sobě naše srdce
našla cestu svou zpět
ať se snažíme sebe víc se bránit
nejde námto
a stále více na sebe myslíme
pláčem
skrytou něhou a smutkem

Kdo byl ten Amor
jenž nás zasáh
lásku a city nám dal
s kterými jsme nepočítali
a jež nás dokonale zasáhli

Nemohu se bránit
nejde mi to
vím snad jen to
že po Tobě toužím
a láskou k Tobě hořím
a čekám na Tvou reakci
i když vím
jak je to pro nás oba těžké
ale přesto krásné

Jeden Amorův šíp
nás obrany zbavil
mezi sebou jsme si blízcí
oddáni city
jenž nás mají chránit
před námi samími

Jediná má reakce:Promiň moc Tě miluji
Autor JarekBrnoCz, 03.09.2009
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí