Miluji tě, miluji

Miluji tě, miluji

Anotace: ...jen škoda, že to nemá váhu.

Miluji tě miluji a umřu pro tebe, bude - li třeba.
Miluji tě miluji a nevěřím že se to vstřebá.

Miluji tě miluji, mé slzy plní moře.
Miluji tě miluji, dej mi lásku a ne hoře.

Miluji tě miluji, už nemám sílu žít!
Miluji tě miluji, zabij mě nebo ten cit.

Miluji tě miluji, jak těžké je jen vstát.
Miluješ mě? Miluješ? Máš mě aspoň rád?
Autor Justýna, 03.09.2009
Přečteno 696x
Tipy 3
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Jarka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí