Degradoval jsem na hodnost "nezadaný"

Degradoval jsem na hodnost "nezadaný"

Anotace: ... je zvláštní jak jsme jeden okamžik někomu blízko a druhej den tak daleko ...

Degradoval jsem na hodnost nezadaný,
generál Láska za zády se mi smějě,
byl jsem jím v boji moc nahlodaný,
nechápu vůbec, proč mě se to děje.

Sabotáž spáchali na mě mý spojenci,
plukovník Vášeň a major Touha,
nejradši chtěli by, mít mě už pod věnci,
aby tu zbyla teď, po mě jen čmouha.

Na bojiště v první řadě,
s desátníkem Smutkem jsem,
odkládáme naše zbraně,
jdem k smrti přímo za nosem.
Autor *F*O*r*e*S*T*, 03.09.2009
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Markéta G., Fenceless, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí