Chci

Chci

Anotace: ...není všechno tak, jak bysme chtěli...

Chybí mi tvůj hlas,
chci ho slyšet zas,
chci vidět tvý oči,
v nich se můj svět točí.

Proč nemůžu po vlasech tě hladit?
Mohlo by to snad někomu vadit?
Proč nemůžu pusu ti dát?
Nemá mě snad nikdo rád?

Možná tomu nevěříš teď,
ale já pro tebe zbořím každou zeď.
Já pro tebe cestu ke mě chci najít,
jenže musím si čistého vína nalít.

Přes to všechno že chci moc,
trávím další samostatnou noc.
Vždy když slyším slova tvoje,
tak si říkám: "Sakra co je?"

Co se děje sakra se mnou,
já nesnáším lásku levnou,
chci pro sebe jenom tebe,
už mi z toho totiž jebe...:p
Autor Henry Chinaski, 03.09.2009
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, PPetrushka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji

05.09.2009 12:26:00 | Henry Chinaski

Líbí se mi, je tak upřímná.

05.09.2009 12:22:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí