Na to ti přísahám

Na to ti přísahám

Anotace: Mění se počasí...ne lidi..

Časy tak rychle plynou,
když cítím,
že mojí vinnou,
bortí se to co mám,
když šeptáš,
že chceš mě dál,
já vím, že si to vzdal,
no tak už zapomeň,
noc proměň v den,
mohli jsi za to sám,
na to ti přísahám.

Časy tak rychle plynou,
když vím,
že mojí vinnou,
rozpoutáš peklo v dál,
doufám, že si to vzdal,
já ráno nehledám,
na to ti přísahám.

Časy tak rychle plynou,
když vím,
že moojí vinnou,
ztrácím sílu žít,
k tobě se nevrátit,
telefon nezvedám,
na to ti přísahám.
Autor BlackAngel, 03.09.2009
Přečteno 439x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí