Kdo jste?

Kdo jste?

Anotace: Když musíš, tak musíš. Láska si nevybírá a nezáleží jí na tom jak dlouho znáš, ale že hlavně!

"Kdo jste?"
ptám se krásné paní.
"Pohleďte,
vše před Vámi se klaní.
Klaní se kráse a vašemu mládí,
závidí všem, co vás lépe znají.
Vaše oči barvu mají nebe,
jak slunce září vače vlasy,
úsměv plných rtů duši krásně hřeje..
Vy celá jste tak plna krásy.
Kdo jste?"
táži se té paní,
"Stojíte zde,
usmíváte se a nemáte zdání,
jak mohou býti lidé zlí a krutí.
Úsměv vašich rtů
klame mnoho očí
ne však mě - mě to nestačí.
Mnoho načich snů
skutečností se nestane,
pro to, má paní, neplačte!
Skláním se před Vámi, paní moje,
plně jste ovládla srdce moje.
Vidím vás poprvé, co na tom sejde,
jak dlouho vás znám - o to přeci nejde!"
Autor Inies, 14.11.2005
Přečteno 540x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty četla od Němcové Babku? Ten popis na plakátu
hledaných se podobá té kněžně. Neutekla náhodou
z blázince?

07.05.2007 19:18:00 | jehlaspichlas

Je to hezké, trochu citové ...

14.11.2005 17:58:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí