Sama touha chce tě svést

Sama touha chce tě svést

Anotace: Ne! ... ne ta žena! To ona ... sama touha chce tě svést.

Modravá mlha,
život jak vůně spěchá,
a milostně se vrhá,
toď dům i střecha,
u úst pěna,
z tance zpěv,
jak roztoužená žena,
řev, srdce, lev,
oné války ztracená zvěst,
ne ta žena!
sama touha chce tě svést.
Autor Gonta, 04.09.2009
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí