Noční motýl

Noční motýl

Anotace: Pro tebe

Sbírka: Výkřiky do tmy

Dnes v noci dějí se zázraky,
zdobíš si hlavu bodláky.
Svlékáš se v svitu měsíce,
okolo světlušek tisíce.

Do lůžka stáhneš mne z kapradí,
po tváři něžně mne pohladíš.
A noční motýl elegán,
vyhlásí ještě dnes do všech stran.

Že bereš si ty mne a já tebe,
že žehná nám peklo i nebe.
Že ještě dnes budem oddáni,
a svědkem bude nám svítání.
Autor Jinomost, 04.09.2009
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, danaska, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Povedené plutí... láskou...

04.09.2009 13:09:00 | labuť

je to pěkné
krásné jak světice

04.09.2009 10:57:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí