O LÁSCE

O LÁSCE

Anotace: ...

Rozbouřené moře, co za noci se zvedá
Bojovný plamen, jež sfouknout se nedá

Bolestná vzpomínka na přístav naděje
Koruna stromu, co ve větru se zachvěje

Amnézie s pamětí bezchybnou
Prostitutka s tváří nehybnou

Cejch vypálen nitru za živa.
Hlad, kterému chybí obživa.

Zbloudilý maják, jež hledá cestu.
Naivní srdce, co živo je ze snu.

Růže čekajíc na princeznu spící,
Hloubavý refrén, co patří všem písním.

Důvod proč země se točí
Zázrak, když leskne se v očích.

Ten lidský cit se spoustou tváří
Ten,který nezapřou ani sedmilháři.
Autor Janishka, 04.09.2009
Přečteno 394x
Tipy 7
Poslední tipující: Giginka, Rossallinda, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm...to je krásně napsáno ST.

04.09.2009 16:58:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí