Není slov.....

Není slov.....

Anotace: ....

Koukám se na ní oči jí září,
když spíš vedle mě jsi roztomilá....sleduji tě,
ležíš tiše jako myška úsměv v tváři,
nevím jak víc ti říct miluji tě,

Pohladím tě po tváři a ty jako kočička zavrníš,
držím tě a hladím nechci byt bez tebe nechci být sám,
jsi můj miláček moje láska ty to víš =),
cokoli pro tebe můj miláčku,cokoli dám,

Jsi tak nevinná když otevře očko maličko,
zašeptá ,,ahoj,,a podívá se na mě a já na ní,
moc tě miluji ty moje hvězdičko,
doufám že jednou budeš má paní...
Autor Earl, 04.09.2009
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach ta láska...krásné vyznání...ST

03.07.2011 05:51:00 | tato22

upřímná...nádherná romantika....:)

23.09.2009 20:41:00 | Hloupá Květinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí