Proc???

Proc???

Anotace: z meho zivota:(

Konečně už všechno vim,
Proč se všechno stalo.
Jen si říkám spím či bdím,
a svědomí mi lhalo.

Proč ten rozchod beze slova,
má sestra mi tě sváděla???
Ze sestřičky je teď vdova,
svoje činny splatila.

Po tom roce trápení,
nastal náhle zlom,
z tvé strany jen vábení,
z mojí pevny strom.

Proč se stalo to co nemá,
však naše láska nekončí.
Nejsem pro tebe jen žena,
Láska takto neskončí.
Autor Marry01, 04.09.2009
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí