Zmatená láska..:)

Zmatená láska..:)

Anotace: tak ..:) hodnotte

Je jako červík v mé hlavě
jako malý trpaslík
který prokousává se hravě
k mým pocitům a za to dík.

Je jako prsten na mé ruce
jako usmev v nesnázích
něžně i hrubě zranil mé srdce
navždy ztracená v polibcích.

Je jako slza deroucí se z oka
jako štěstí co nikdy nekončí
když vidím ho, mé srdce puká
láska se s přátelstvím neloučí.

Je jako oheň, co jemně mě spálil
jako voda jež zranění schladí
tlusťoch svým jídlem se udavil
ja miluju pocit jeho dvou dlaní.
Autor klajusenka, 04.09.2009
Přečteno 447x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, stmivani.na.lepsi.casy, Labanda, Radek.oslov.Šafárik, Okřídlená Lištička, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je možná zmatená,ovšem ta baseń né.

02.10.2009 14:29:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí