V drápech harpyje odtržen

V drápech harpyje odtržen

Anotace: Kéž máš dost síly

S plíživou nicotou již krátí se dny,
jakoby naléhavě táhne voda v dál.
Na mém polštáři nechal si své sny
a vtisknout svůj život do ruky mé se bál.
Svět tě vnutil do mučidel,
máš teď co jiný by si přál.
Bez lásky tiskneš cos stvořil
a víle slastně zpívající u vřídel
celý tvůj obraz se zbořil.
Osamělá luna nad námi
společná pro povrchní stavení,
pláče, zoufá, ale nesmí, nelení
nabídnout svou ztracenou zář
a ukázat mi tvou, a tobě mou tvář.
Když sedím tu s bídou mezi vlnami...
Autor Iz, 04.09.2009
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Okřídlená Lištička, Elvien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je taový atypická a to se mi líbí. Dobrý verš: "Svět tě vnutil do mučidel"

04.09.2009 22:09:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí