Buď

Buď

Anotace: ..buď něčím jiným než jsi...

Slzy mi stékají po tváři,
si hvězda co pro mě nezáří.
Jsi slunce, které mi tu nesvítí,
jsi louka, na níž nepokvetou kvítí.

Ty jsi to, co souzeno mi není,
snad se jedno všechno změní.
Budeš kvítí rokzvetlé na louce,
budeš hvězdou, co září pro mě,
co září vic jak slunce...
Autor Henry Chinaski, 05.09.2009
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí