Realita

Realita

Anotace: ...

Já jsem tu a ty jsi tam,
já už nevím zda tě mám.
Tvůj obrázek pod prach se zkryl,
mám jenom dopis, jen ten mi zbyl.

Píšeš v něm o lásce,
o letní procházce,
O tom jak ruku v ruce jdem,
o tom že to nebyl jenom sen.
Krásné chvíle plné slastí,
slastí jenž změnili se v pasti.

Nechci jsem však realistou,
moje volba, jít tou cestou,
která se rozchází s tou cestou tvojí,
přicházím o tebe, jsem ten co se bojí.

Bojím se reality, bojím se myšlenek,
dusím to v sobě, nepustím navenek...

...tohle lehce popsat by se dalo,
sedni do letadla, stačí tak málo.
Přeletět těch kilometrů "trochu"
a z nás dvou bude pár roku.

Realita je však jiná zcela,
mů pokoj = má cela...
Autor Henry Chinaski, 05.09.2009
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: Alfííík, nejsembásník, labuť, Rarasekkk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí